Skip to main content

Planlegging og bygging

Går du med planer om å bygge ny bolig i Bergen? Vi påtar oss alle oppgaver i forbindelse med oppføring av boliger, og dersom det er behov for byggesøknad, står vi for dette. Flex Bygg AS følger deg fra første spadetak til ferdig nybygg, enten som totalentreprenør eller som ansvarlig for tømmerarbeider. Vi koordinerer og gjennomfører byggearbeidene mot alle relevante instanser og entreprenører. Arbeidene på nybygg gjennomføres i tråd med foretakssystemet og med respekt for avtalt pris, kontrakt, oppstartstidspunkt, avtalt fremdrift og avslutning.

Når det gjelder arkitekttjenester samarbeider vi med flere anerkjente arkitektfirmaer, men du står naturligvis fritt til å velge andre arkitekter. Dersom du velger å engasjere en arkitekt selv, priser vi arbeidene når endelige tegninger på det aktuelle nybygg foreligger. Ønsker du at vi skal engasjere arkitekt, avtales prosjekteringskostnader på forhånd.

Det viktigste for oss er at kundens nybygg skal holde høy håndverksmessig kvalitet og være i tråd med kundens ønsker. Ta gjerne kontakt for befaring og samlet pristilbud dersom du ønsker å bygge ny bolig i Bergen.

Eneboliger og moderne hus

Flex Bygg AS har spesialkompetanse i å bygge moderne hus. Vi har vært involvert i flere vellykkede funkishus og kan nevne blant annet Villa Glittenberg, Villa Mohn og Villa S+O, som alle er tegnet av den anerkjente arkitekten Todd Saunders. I Flex Bygg AS har vi kompetanse til å bygge en enebolig helt utenom det vanlige, uten at det går utover håndverket. Kvalitet er grunnsteinen til ethvert prosjekt, uavhengig størrelse og form.

Dersom du drømmer om en enebolig med store vinduer og rene linjer som passer i sine omgivelser, er funkishus svaret. Tanken bak et funkishus er at det finnes en uløselig sammenheng mellom hva huset brukes til og hvordan formen er. Et funkishus preges av geometriske former, rene linjer og store flater som bidrar til en følelse av lys, luft og hygiene.

Dersom du ønsker hjelp til å finne en dyktig arkitekt kan vi bistå med dette. Kanskje har du allerede tegningene til ditt nye funkishus? Vi følger deg hele veien fra første spadetak til huset er klart for innflytting. Ta kontakt for pristilbud og eventuelle spørsmål omkring funkishus i Bergen.

Bim

Bygningsinformasjonsmodellering - BIM er det man kaller digitale modeller av et bygg. BIM er ment som kjernen i en samarbeidsmodell mellom de forskjellige bidragsyterne, som for eksempel byggherre, tømrer, elektrikere, rørleggere og ventilasjon m.fl.

For at arbeid med BIM skal være effektivt, er det et poeng at man kan dele informasjon med andre aktører i et byggeprosjekt. Enten må alle jobbe i det samme systemet – med de eventuelle begrensninger det gir på tvers av fagområdene – eller må man kunne dele BIM gjennom et eller annet filformat.

Det satses på BIM i Flex Bygg AS. Alle oppdrag vi har fått til utførelse innen nye boliger SKAL tegnes i BIM og det skal tegnes et tverrfaglig produkt som alle kan dra nytten av i utførelsessammenheng. Den store forskjellen er at vi på planleggingsstadiet kan luke vekk og løse problemer på tegnebrettet og ikke på byggeplass. Dette er meget tidsbesparende og vil gi Flex Bygg AS et fortrinn i anbudskonkurranser.

I BIM-verden er det bare fantasien som setter grenser.

Kontakt oss

Kontakt

Tlf: 55 27 95 55
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sosiale medier

Facebook
Instagram

Besøksadresse

Klaus Hanssens vei 24
5053 Bergen

Postadresse

Postboks 97
5822 Kristianborg